Om projektet

I Allarp, Laholms kommun uppför vi 16 radhus i bostadsrättsform med behagligt gångavstånd till havet. Fastigheten ligger precis i kommungränsen till Båstad kommun och endast ett par kilometer från Båstads nya tågstation. Inom området finns förskola, bank och vårdcentral.

Projektet är avslutat inflyttat maj 2023.

De sexton radhusen ligger förskjutna i förhållande till varandra i grupper om fyra vilket bryter ner skalan och skapar variation.

Ejje Lundgren, Arkitekt - Ejje Lundgren Arkitektur

 

Utformning

Radhusen ligger som en övergång mellan Allarps småskaliga bebyggelse i söder och naturparken i norr. En generös entré i dubbel våningshöjd välkomnar mot Heimdals väg medan kök, matplats och vardagsrum öppnar upp mot naturparken via en terrass. 

Direkt innanför entrén finns ett sovrum alternativt kontor och lite längre fram ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. På ovanvåningen finns två sovrum och ett sovrum/kontor, men även ett helkaklat badrum samt ett förråd.

Bilderna är enbart illustrationer och kan skilja sig  från verkligen. Bebyggelse och växtlighet i bakgrunden är inte representativ för verkligheten utan snarare ett exempel på hur omgivningen skulle kunna se ut i framtiden.

 

 

Omgivning

I Allarp, Laholms kommun bor du på bekvämt avstånd till havet, nära natur samt med bra pendlingsmöjligheter tack vare närhet till Båstads station och E6. Här bor du i lung och ro med cykelavstånd till Båstads utbud. Inom området finns förskola, vårdcentral och bank. Allarps Ängar ligger ca 3 mil till Halmstad, ca 1,5 mil till Laholm och ca 7 km till Båstad.

 

 

 

 

Dokument

  Måttsatt planritning

 

 

 

I samarbete med: